FANTASTICKý TÁBOR SA VYDARIL

08.07.2014 20:29

Naše táborové putovanie "Za tajomstvom Tribunju" skončilo, všetci sme sa šťastní a plní zážitkov dostali domov. V pamäti zostanú spomienky na úseky táborovej hry pri mori, člnkovanie, veselé "bláznenie" na vodných bicykloch, kornetá i nanuky na schladenie počas presunu z pláže, nádherný západ slnka a stmievanie nad Severnou plážou i nezabudnuteľná večerná Kalvária, na ktorej sme plnili 7. úsek hry i pohľad na večerné more a rozsvietený Tribunj. Zábava nechýbala pri "Riskuj" a ani pri vychádzkach do Tribunju, kedy sa naši tradiční "obveseľovači" - Juraj s Gustom vždy o čosi pokúšali... 

Posledný úsek formou 5-boja priniesol pri mori najmä zábavu a posledná - večerná časť i napätie pri lúštení hlavolamu a následnom hľadaní poslednej správy medzi figovníkmi, čo prinieslo veľa zábavy aj vedúcim a o to nám všetkým, vedúcim i deťom išlo.

Touto cestou chcem poďakovať všetkým vedúcim i zdravotníčke za spoluprácu a bezproblémový perfektný POSLEDNÝ tábor.

Súčasne v mene všetkých účastníkov ĎAKUJEME vodičom - obom pánom Hutárovým za bezpečnú jazdu a podľa plánu na minútu presný príchod do Bratislavy o 7:00 hodine a o 8:00 hodine v Trnave na žst.    

Fotografie z posledných dní si pozrite na konci FOTOGALÉRIE s názvom FOTOGALÉRIA TRIBUNJ 2014.

—————

Späť


Kontakt

Ing. Zdeněk Friedrich

Privat: Jiráskova 15, 917 02 Trnava

0903 949 584
0904 208650
Práca: Dôchodca
917 02 Trnava