PRÁZDNINY NA OSTROVE DOBRODRUŽSTIEV

22.10.2010 08:11

 

 Tábor 2011 je pripravený!

V cene tábora 210 EUR je zarátané:

Doprava z Trenčianskej Teplej do RS a späť, poistenie (ťažký úraz, smrť), ubytovanie, strava 5 x denne, pitný režim, vstupenky + prekvapenia a odmeny deťom, tričko, DVD, vedúci a lekárka!

Čo Vás v tábore čaká? 

·        Disco-rozcvičky na dobré ráno + oddielové programy a súťaže podľa veku účastníkov,

·        TENIS na vlastnom kurte +  základy KARATE pre všetkých záujemcov,

·        športové vyžitie pri (volejbale, pétangue, mini futbale, vybíjanej, nohejbale, ringu),

·        hry vo vode a veselé výuky klasického tanca s Milošom a Lýdiou

·        Kúpanie na prírodnom kúpalisku Opatová, Netradičný táborový  7- boj,

·        Jazdu na koni v areáli tábora, minigolf v Trenčianskych Tepliciach

·        Zábavné večery s odmenami ako je Kufor stroskotanca, Riskuj a ďalšie...

·        Diskotéky vo veľkej sále RS  + večery PRI TÁBORÁKU s opekaním + KARNEVAL masiek,

·        ZÁHADY večerného lesa a PREKVAPENIA počas pobytu.

·        Najstarší zažijú letný večer s opekačkou "pod hviezdami" mimo tábor...

Nebude chýbať ani návšteva Trenčianskych Teplíc a - to všetko pod ostrým zrakom osvedčených i nových vedúcich a za podpory VÝBORNEJ STRAVY - 5 x denne – (raňajky, obed, olovrant, večera a druhá večera) od táborových kuchárok a celodenne zabezpečený pitný režim!

Predovšetkým to bude 14 - dielna Táborová hra 2011 – „Dobrodružné prázdniny na pustom ostrove“ voľne spracovaná podľa úspešného románu zakladateľa detskej dobrodružnej a sci-fi literatúry Julesa Verna – DVA ROKY PRÁZDNIN.

Po štrnásť dní budeme spoločne prežívať dobrodružstvá pätnástich chlapcov, ktorí sa vinou jedného z nich dostali na palube malého škunera Chrt z prístavu Auckland na šíre more a obrovská búrka ich zahnala na ďaleký neobývaný ostrov. Boj so živlami, boj o prežitie i boj so zákernými pirátmi vytvorí z rozhádaných jednotlivcov skupinu priateľov neváhajúcich obetovať za priateľa i svoj život...

           Dej nášho príbehu je premietnutý do krásnej prírody Strážovských vrchov a pomocou motivačných textov pripojených ku každému zo štrnástich úsekov táborovej hry sa i my ocitneme na neznámom ostrove, sami bez pomoci najbližších a iba vaši spolubývajúci vám budú oporou vo chvíľach, kedy by ste už nevedeli ako ďalej.

Poďte s nami na dní niekoľko zabudnúť, že z inej doby ste a vráťme sa spolu na miesto, kde iba vietor a vlny na kus pevniny narážajú. Nadýchnite sa vzduchu presýteného vôňou diaľok a zabudnite na vymoženosti našej doby - mobily, rádiá či DVD a vráťte sa k čistej prírode. Je čas dokázať, že i pre Vás – deti z novej doby je priateľstvo najkrajším vzťahom na svete, ktorý stojí za to, aby ste sa snažili udržať si ho...

Tak neváhajte dlho, zdvihnite svoje kosti z vŕzgajúceho gauča a pridajte sa k nám Vy, čo už z iných časov ste, nebojte sa prudkých búrok, ani duší tých, ktorí v čase polnočnom svoj pokoj nájsť nedokážu.

 Chrt práve stroskotal a naša hra začína...

—————

Späť


Kontakt

Ing. Zdeněk Friedrich

Privat: Jiráskova 15, 917 02 Trnava

0903 949 584
0904 208650
Práca: Dôchodca
917 02 Trnava